Tänään oli etäpäivä ja tarkoitus oli soitella täältä kotoa käsin. Soitin muutaman puhelu, mutta tuloksetta. Oikeastaan minulle on tullut totaalinen kyllästyminen. Kukaan ei vastaa puheluihin, jos vastaa niin ei kiinnosta yhtään tämä PlusTV. Persnettoo  koko kuukausi.

Vein autoni katsastukseen. Tarkoitus oli imuroida ja siivota auto muutenkin. Mutta päivällä satoi vettä aika paljon, joten homma jäi suorittamatta. Sain kuitenkin leiman rekisteriotteeseen. Vein pojan hänen kaverilleen ja ajoin moottoritien kautta Hervantaan. Ajattelin poistaa karstat moottorista ajamalla kovaa, jotta pakokaasupäästöjen mittaus menisi läpi. Seuraavana yönä on muuten katsastusten yö. Katsastaja toivotti minut tervetulleeksi, vaikka autossa on jo leima. En taida ehtiä huomenna kuitenkaan pippaloihin.

Niin, laitoin tänään kolme työhakemusta eteenpäin. Sain vinkin tyttäreltä: Sisä-Suomen mediapuhelin haki ajanvaraajaa ja siinä hommassa on pohjapalkkakin. Hain myös henkilöstövuokrauksen kautta talonmiehen apulaiseksi. Lisäksi hain hommiin työvoimatoimistoon, titteli oli henkilöstökonsultti. Sieltä leipomosta ei soitettu tänään, vaikka niin luvattiin. Katsotaan nyt poikiiko nämä hakemukset mitään.

Kävin illalla naapurissa kahvilla. Naapurin mies teki simaa. Sain häneltä hiivan lopun. Laitan hiivan veteen liuotettuna kompostiin ja toivon että se käynnistyy siitä.