Aamulla heräsin siihen että poika komensi koiraa. Koira oli syömässä sukkaani ja sain siepattua sen koiralta pois. Toista sukkaa ei löytynyt, joten koira on syönyt sen. Toivottavasti koiran maha sulattaa sukan.

Töissä oli pomon kanssa keskustelua työni jatkumisesta. Kaksi työkaveriani lähti Telecenterille töihin ja pomo kyseli olenko minäkin lähdössä. Kehuin että aion sinnitellä vielä muutaman viikon ja katsotaan sitten jatkoa. Ehkä kokeilen myös liittymien myyntiä. Viime kuulle on tullut peruuntumisia aika paljon. Enimmäkseen ne johtuvat PlusTV:n järjestelmän kaatumisesta ja postituksen hitaudesta. En hyväksy että siksi provikkani peruuntuvat. Pomo on ensi viikon lomalla, joten asiaan palataan sen jälkeen.

Pölyimurikauppiaiden aluepäällikkö soitti minulle tänään. Olin juuri silloin Sokoksella hakemassa ruokaa. Ilmoitin että yritän vielä kuukauden ajan liittymämyyntiä. Sanoin että otan yhteyttä myöhemmin. Se oli sillä selvä. Bongasin muuten Mollista pari sopivaa työpaikkaa ja laitan niihin hakemukset viikonloppuna.

Tytär sai kesätyön Abloylta. Työ on kaksi tai kolmivuoroista. Siinä sivussa tytär hoitelee Ilveksen hommat pari kertaa kuussa.

Huomenna olen menossa siskoni kanssa kuuntelemaan Esa Saarisen luentoa. Aiheena on ”Naisyrittäjän arki ja juhla”. En ole aikaisemmin ollut Saarista kuuntelemassa ja odotan ihan mielenkiinnolla luentoa. Osa pitää hänestä ja osa inhoaa.