Pääsiäisen jälkeen oli rankkaa taas herätä aamulla aikaisin. Kello oli soittamassa (jo) puoli yhdeksän, mutta heräsin vasta kymmenen aikaan. Poika laittoi tekstarin minulle ja siihen heräsinkin. Poika oli saanut koulusta joulutodistuksen jäljennöksen, minkä tarvitsee pääsykokeisiin.

Töissä juttelin pomon kanssa tulevaisuudesta. Epäilin että hommat loppuu huhtikuun jälkeen. Televisiossa mainostetaan että PlusTV:n tarjous loppuu pian. Pomo vakuutteli että kyllä hommia ja tarjouksia riittää. Toivottavasti on oikeassa.

Työ on hankaloitunut: kesällä ei tule katsottua telkkaria, on jo PlusTV käytössä ja sitten on niitä periaatteen miehiä jotka eivät halua maksullista TV:tä. Hommani teen ihan kuten ennenkin, mutta tulos heikkenee. Kuusi kauppaa päivässä on kutistunut neljään.

Naapuri soitti ja kertoi heidän matkastaan. Olivat reilun viikon Kiinassa. Menen viimeistään viikonloppuna heille kylään kuulemaan tarkemman selostuksen ja katsomaan valokuvia. Kaverini hakee huomenna koiranpennun Mikkelistä. Menen pentua katsomaan torstaina tyttären kanssa.