Mitään epäonnea ei ollut tänään, vaikka oli perjantai ja 13. päivä. Päinvastoin.

Sain kauppoja tehtyä yli tavoitteen. Siis päivätavoitteen, viikkotavoite on edelleen alhaalla. Mutta päivän onnistuminen toi taas tsemppiä. Pomo antoi kaksi leffalippua; toinen niistä oli jo aiemmin ansaittu. Töissä oli muutenkin mukava päivä, tosin työpäiväni oli lyhyt.

Lähdin töistä ennen neljää. Tytär oli vienyt tavarat kirppikselle ja jätti minulle auton kaupungille. Tapasimme Sokoksella ja sain autoni avaimet. Tytär oli menossa poikakaverinsa äidin kanssa ostoksille. Tarkoitus oli ostaa tyttärelle golfiin sopivat vaatteet. Tytär on siis menossa golfkurssille Messukylän golfradalle.

Huomenna on vietävä lisää tavaraa kirppikselle, pöytä on kuulemma aika tyhjän näköinen. Kaverini lupasi lähteä matkaan mukaan. Minun piti mennä tämän kaverini kanssa tänään lenkille, mutta lenkki siirtyi huomiseen. Iltani oli aika kiireinen.

Menin suoraan töistä kampaajalle. Ensin värjättiin tyvi ja sitten latvat. Hiuksia leikattiin hieman erityyliin kuin ennen. Ei mitään dramaattista, mutta nyt hiukset ovat melko lyhyet. Kampaaja haluaa aina tehdä päästäni ”pallopään”. Kotona muotoilin kampausta mieleiseksi. Päälle kohotusta ja sivut päätä myöden.

Illalla katselin kaksi ”läskiohjelmaa”. Olet mitä syöt ohjelman naisesta tunnistin aika lailla itseni. Raskaat iltapalat, väsymys ja vähäinen liikunta. Saunakaljoja en kyllä juo. Nainen sai muuten loistavia tuloksia kahdeksan viikon kuurin aikana. Minä en kyllä kehtaisi mennä kyseiseen ohjelmaan. Tai oikeastaan juuri minun pitäisi mennä siihen. Ihanaa kun saisi oman ravintoterapeutin ja kunto-ohjaajan käyttöönsä. Toinen ohjelma oli se amerikkalainen ohjelma, missä kaksi pariskuntaa pudottaa painoaan ja voittona on suuret häät.