Soitin aamulla Aamulehden työpaikkailmoitukseen ja minulla on haastattelu huomenna. Kovasti en ole innostunut tästä paikasta, koska kysymyksessä on imureiden kauppaaminen. Mutta käyn nyt kyselemässä lisätietoja.

Kaksi työkaveriani on hakenut töihin Telecenterille. Supisimme asiasta työpaikan perähuoneessa. Työkaverini kehottivat minua myös hakemaan siihen työpaikkaan. Luultavasti teen työhakemuksen huomenna. Olen nyt kiikunkaakun nykyisen työpaikan kanssa.

Aamulla soittelin myös pojan puolesta seurakunnalle. Informoin että kännykkä on kadonnut ja on turha ilmoitella työpaikasta siihen numeroon. Turha info. Työpaikat oli jo jaettu ja pääsijöille oli ilmoitettu heti pääsiäisen jälkeen. Hakemuksia oli tullut 2000 kappaletta ja töihin pääsi 80 nuorta. Eli se siitä. Toivottavasti nyt se Prisma tarjoaa kesätöitä.

Tytär oli hakenut Tamfeltiin, koska on ollut siellä aiemminkin. Kuulemma ei päässyt. Kehotin häntä soittamaan vielä huomenna ja tarkistamaan asiaa. Tyttärellä on perjantaina kyllä työhaastattelu lukkotehtaalle. Lasteni siskopuolen äiti on järjestellyt tätä asiaa. Jospa tytär pääsisi edes sinne ja samalla voisi tehdä töitä Ilveksessä siinä sivulla.

Olin tyttären kanssa purkamassa kirpparipöytää. Saldo oli noin 150 euroa, eli ihan hyvin viikon myynnistä. Pari tavaraa on varastettu tai sitten ne ovat jonkun toisen myyntipöydällä. Täytyy käydä kirppiksellä lähiaikoina katsastelemassa tilannetta.

Menimme yhtä matkaa kotiin ja keitimme siellä kahvit. Sitten lähdimme naapuriin kahville. Tarkoitus oli myös mennä katsomaan kaverini koiranpentua, mutta aika loppui kesken.