Tänään piti mennä katsomaan sitä kaverini koiravauvaa, mutta tuli muita kiireitä. Tytär soitti ja kertoi että hän oli saanut peruutuspaikan Radiokirppikselle. Kaverin pöytä oli ollut niin täynnä ettei siihen mahtunut tyttären tavarat. Tyttärellä on nyt pöytäpaikka 47 ajalla 13-18.4, käykää ostoksilla.

Pääsin tyttären kyydillä töistä pois. Menimme heidän asunnolle ja sieltä tyttären poikakaveri heitti meidät meille. Pakkasimme ja hinnoittelimme tavaroita. Sitten naapurimme tulivat yllätyskylään. Kuulimme heidän Kiinanmatkasta ja hörisimme sitä sun tätä. Siinä se ilta sitten kuluikin. Soitin kaverilleni että tulemme viikonloppuna koiraa katsomaan. Tytär otti autoni lainaksi ja vie kirpparitavarat huomenna myyntiin.

Poika oli ollut kaverillaan pelaamassa. Hän oli tosi väsynyt. Jo eilisiltana oli tarkoitus mennä nukkumaan kello yhdeksän illalla. Silloin aika meni siskon ja äidin kanssa iltamyöhään hössöttäessä. Samoin tänään. Onneksi viikonloppu on enemmän kuin lähellä. Saa univelat kuitattua.