495046.jpg
Soitin siskolleni päivällä ja kutsuin hänet pojan synttäreille. Hän lupasi ottaa toisen siskoni matkaan mukaan. Meillä oli taas tosi mukavaa kun vaihdoimme kuulumisia. Kakkukin oli ihan onnistunutta, ei liian kosteaa. Tytär kävi veljensä synttäreillä ja antoi lahjaksi kunnon halauksen. Siskoiltani poika sai rahalahjat. Ne tulivatkin ihan tarpeeseen. Nyt loppui sitten lapsilisä, kuukausitulot vähenevät yli sadalla eurolla. Tytär vei kakunlopun poikakaverilleen. Tyttären hampaat oli valkaistu hienosti. Ei mitään dramaattista muutosta, mutta selkeästi valkoisemmat hampaat.

Synttärivieraat viihtyivät meillä melkein ilta kymmeneen asti. Siskoni muisti ottaa mukaansa kuivurin, joka on ollut meillä syksystä asti.

Jäi sitten Taivaan tuletkin näkemättä. Mikään tv-ohjelma ei ole tärkeämpi kuin oikea ihmisten kanssa keskustelu. Joskus ärsyttää mennä kylään, jos siellä on juuri katselussa Salkkarit, Käenpesä tai Inno. Olenkin harventanut vierailuja niissä kyläpaikoissa. Ohjelman voi myös tallentaa tai jättää sitten kokonaan katsomatta. Aika loukkaavaa että joku ohjelma on tärkeämpi kuin minä.

Tarvitsen nyt työhöni kunnon tsemppausta. Tavoite on hiipunut liian alas. Mukaan on tullut kyllästymistä ja uupumista. Yritän repäistä kunnon myynnit huomenna. Onneksi ihana pääsiäisloma alkaa. Menemme vauvaa katsomaan maanantaina. Tytär on viikonlopun töissä. Minä keskityn siivoukseen vapaalla. Tänään pääsin muuten kokeilemaan uutta siivousvälinettä. On se melko hyvä, mutta ei niin hyvä kuin mainoksessa.