Ei toki minulla, mutta työkavereilla kyllä. Kuulin tänään firman bileiden ja jatkojen tapahtumat. Oli laulettu karaokea, tietovisailtu, pidetty hauskaa ja vähän tapeltukin. Yhdeltä tytöltä oli varastettu käsilaukku ravintolassa. Yksi miehistä oli hukannut takkinsa ja lippalakkinsa. Toinen mies oli taas harhaillut taksilla Teiskossa etsimässä tuttaviensa mökkiä. Eli hauskat juhlat suomalaiseen tapaan.

Keskustorilla oli tänään markkinat. Ostin fetapiirakkaa kreikkalaiselta naiselta. Osan siitä tarjosin työkavereilleni ja loput toin tänne kotiin. Päivällä hain eläkeläisen annoksen ruokaa Sokokselta. Katselin mummoista mallia: pieni rasia lämmintä ruokaa ja toinen rasia salaattia. Hinta yhteensä alle kolme euroa. Sokos on muuten siitä kumma kauppa että siellä on älyttömän paljon eläkeläisiä. Se on heidän hengailupaikka!

Huomenna pidän etäpäivän. Sain uuden työpuhelimen ja uutta soittolistaa. Tänään oli mukava päivä. Jo yksi mukava asiakas saa työpäivän onnistumaan, mutta tänään heitä oli useita. Eräs veneenrakentaja kertoi laihdutuskeinoistaan, sukujuuristaan ja hiuksiensa harmaantumisesta. Tosi mukava jutella erilaisten ihmisten kanssa mitä kummallisemmista aiheista. Ja tietysti tehdä kauppaa samalla. Huomenna aion myös leipoa täytekakun. Pojalla on synttärit keskiviikkona. Lahjatoivettaan hän ei ole vielä esittänyt.