Olin työhaastattelussa. Olin paikalla varttia ennen sovittua aikaa ja minut otettiin heti vastaan. Kaksi miestä haastatteli minua tunnin verran. Minusta haastattelu sujui hyvin. Minulle sanottiin että voin soittaa keskiviikkona ja kuulla sitten päätöksen. Sitten tämä pääpomo sanoi että voin soittaa maanantaina, vaikka hän on silloin lomalla. Siispä maanantaina kuulen tuloksen.

Hain kissalle hiekkaa ja koiralle kuivamuonaa Kaukajärven eläinkaupasta. Ostin myös punkkipihdit. Samalla reissulla hain tyttären tänne ja yhdessä poistimme koirasta kaksi punkkia. Tytärtä kuljettaessani poikkesin pyöräliikkeeseen maksamaan pojan pyörän kunnostuksen. Takapyörään oli vaihdettu uusi sisäkumi ja rattaisiin jäänyt kengännauha oli poistettu. Lasku oli 16 euroa. Pyörä tuotiin kotiimme illalla.

Illalla katselin taas Olet mitä syöt ja Suurin pudottaja ohjelmat. Olisipa hyvä päästä vastaaviin ohjelmiin. Jos Hanna Partanen tarkistaisi jääkaappimme, niin hän ei olisi tyytyväinen.

Illalla siivoilin myös pihaa. Keräsin roskiin naapurin poikien meidän pihaan heittämät tavarat. Siinä oli rikottuja pikkuautoja, palloja, muovikasseja ja juomapulloja.