Työrintamalla menee edelleen huonosti: soittelin tunti tolkulla ja sain vain yhden kaupan aikaiseksi. Tiedän ettei minussa ole vikaa, mutta on tämä masentavaa.

Tulin kotiin kuuden maissa illalla. Töllöttelin vähän aikaa telkkaria ja sitten lähdin pihalle hommiin. Autoon piti nimittäin vaihtaa kesärenkaat alle. Vien auton huomenna katsastukseen. Renkaidenvaihdossa meni melkein tunti. Pultit oli todella kireässä. Vaikka minulla oli jatkovarsi käytössä sain ponnistella ihan hikeen asti. Onneksi huomasin katsoa renkaista pyörimissuunnan, renkaita ei oltu merkitty sen paremmin. Nyt merkkasin talvirenkaiden säilytyspusseihin mistä rengas on: kuskin etu ja kuskin taka jne.

Polkupyöräliikkeen omistaja tuli hakemaan pojan pyörän illalla. Soittelin aamulla ja sovin hakemisen. Pyörässä on takakumi tyhjänä ja takarattaan sisällä on kengännauha jumiintuneena. Pyörän saamme takaisin torstaina.

Tytär tuli illalla käymään luentonsa jälkeen. Tytär leikkasi koiramme perskarvat avustuksellani. Minä pitelin koiraa paikoillaan ulkorappusilla ja tytär parturoi. Huomenna yritän muistaa tilata koiralle trimmausajan. Kun karvat ovat pitkät, niin kakka jää karvoihin kiinni. Hätäapuna tehtiin tämä parturointi.

Vein tyttären hänen kotiinsa. Matkalla haimme kesärenkaisiin ilmaa. Ensin menimme Kaukajärven Nesteelle. Ilmakone ei toiminut ollenkaan. Sain apua eräältä herrasmieheltä, mutta hän ei saanut laitettua ilmaa renkaisiin sen kummemmin. Paikalle tuli toinen mies ja hän täytti oman autonsa renkaat ihan ongelmitta. En pyytänyt tätä miestä apuun, koska se olisi ollut noloa tälle ensimmäiselle miehelle. Ajoimme Messukylän Essolle ja saimme siellä renkaat täyteen.

Kun pääsin kotiin yritin auttaa poikaa prosenttilaskuissa. Minä olen ihan onneton matikassa, kuten poikakin. Toivon että opettaja antaa palautetta, menikö ne laskut oikein vai väärin.