Päivällä tein kaalipataa ja nyt ilman riisiä. Eli aivan sopivaa karppiruokaa. Padassa oli lammasjauhelihaa, voita, kaalia, porkkanoita ja sipulia. Mausteena liha- ja kasvisliemikuutiot, valkosipulia, Maldon suolaa, timjamia, pippureita, laakerinlehtiä ja minttua. Tulos oli yllättävän hyvä. Sitä me syötiin koko porukka. Jälkkärinä oli mustikkarahkaa.

Tytär oli siis syömässä myös. Hän oli jälleen viikonloppuleskenä. Poikakaveri oli nyt Virossa ajamassa motocrossia. Tytär ei syönyt mustikkarahkaa, koska hampaidenvalkaisun jälkeen on vältettävä värjääviä ruokia ja juomia muutama päivä. En tiedä mikä tyttäreen iski, mutta hän innostui nyt vuorostaan siivoamaan. Imuroi koko yläkerran ihan pyytämättä ja siivosi kissan vessan. Hienoa!

Illalla kävin tyttären kanssa kaverillani kahvilla. Tytär joi vain vettä. Kaverini on varannut itselleen koiranpennun, rotu on ranskanbulldokki. Asensimme kaverini digiboksiin PlusTV-kanavakortin. Ensin tietysti kortti väärinpäin ja sitten vasta oikeinpäin. Kortti purki suojaukset alle minuutissa. Pääsee kaverini nyt viikonloppuna katsomaan formuloita suorana.

Katselin illalla Idolsin lopputurnausta. Ari ja Anna olivat ihan tasaväkisiä. Napostelin siinä samalla kolme porkkanaa ja yli puoli metriä varsiselleriä dippaillen. Kastikkeena oli valkosipulilla maustettua kermaviiliä. Ainakin kasvisannokseni on tälle päivälle ollut riittävä. Puoli kiloa päivässä on se suositus.
498734.jpg