Koiran perjantaiaamuna syömä sukkani tuli sitten pihalle. Ihan luonnollista kautta. Pelkäsin jo että koira saa vaikka suolisolmun. Musta nilkkasukkani on nyt roskiksessa. Aikaisemmin koira ei ole syönyt sukkia, vai onko? Olen laittanut pesukoneen syyksi parittomat sukat. Johonkin niitä sukkia vaan katoaa.

Olin kaverini kanssa ulkoilemassa. Kiersimme Hervannassa olevan Suolijärven. Lenkki on noin viisi kilometriä, mutta maasto on todella mäkinen. Kyllä siinä pulssi nousi. Koira sai olla lenkillä vapaana melkein koko ajan. Koiravanhus vaan erehtyi kaksikin kertaa menemään juostessaan väärän pariskunnan vierelle. Huutelin sitten koiralle että täällä me olemme. Onneksi muut lenkkeilijät olivat koiraystävällisiä. Otin koiran aina remmiin kiinni kun vastaan tuli lapsia tai koiria. Poikkesin kaverini kanssa pikipäin tyttären asunnolla lenkin jälkeen. Tyttärellä oli ollut töissä uusi työntekijä opastettavana. Edellisyönä oli ollut kymmenen oksennusta siivottavana, siinäpä sai opastettava harjoitusta. Kuulemma ihan sinnikäs tyttö tämä uusi työntekijä, eikä ollut pelästynyt työn laatua.

Pomoni lähetti minulle sähköpostia. Hän ehdotti että myisin PlusTV:tä 14.5 asti. Minun on nyt myytävä 60 korttia siihen mennessä. Ennen Vappua on saatava 18 korttia kaupaksi. Sitten saan yhden bonuksen ja palkka tulee olemaan vielä ihan siedettävä. Saa jelppiä, pliis! Urakka on aika vaativa, mutta yritän parhaani.