Jos nyt ensin kerron, että nyt tuli ensimmäinen nollapäivä töissä. Eli en saanut yhtään kauppaa aikaiseksi. Olin töissä vain neljä tuntia, koska minulla oli kiire erään yhdistyksen hallituksen kokoukseen. Kokous oli klo 17 sähkölaitoksella. Menin kotiin ja lähdin sieltä autolla kokoukseen. Suunnittelimme toukokuun laivaseminaaria ja elokuun reissua asuntomessuille Hämeenlinnaan.

Kun tulin kokouksesta, lähdin pojan kanssa katsomaan huomista koepaikkaa. Sitä ennen etsin pojalle lyijy- ja kuulakärkikynät, kumin ja viivoittimen. Uuden laskimen olin ostanut jo päivällä. Pakkasin reppuun myös passin (kokeeseen vaaditaan henkilöllisyystodistus) ja jäljennöksen joulutodistuksesta.

Koepaikka on Pyynikillä, vanhassa rollikkahallissa. Sinne on mentävä kahdella bussilla ja tarkistelimme tänään aikatauluja. Näytin pojalle myös missä on vaihtobussienpysäkit. Poikaa jännittää huominen koe ja jännitys on tarttunut minuun myös. Totesin pojalle että sanoo aamulla itselleen kuin urheilija: parhaani teen ja katsotaan mihin se riittää.

523485.jpg
Kun matkasimme kotiin, poikkesimme kaverilleni katsomaan hänen koiranpentuaan. Tässä kuva pennusta. Söimme kaverillani uunilämmintä pannukakkua hillon ja kermavaahdon kera. Poika meni pikaisesti suihkuun kun pääsimme kotiin. Iltapalan jälkeen nukkumaan, mutta kello oli silloin jo melkein yksitoista. Kello on soimassa ennen seitsemää. Tilasin myös puhelinherätyksen, se on soimassa kännykkäni lisäksi. Pojalta hukkui eilen kännykkä. Siitäkin on soitettava huomenna poliisilaitokselle. Toivottavasti joku on löytänyt sen. Se hukkui luultavasti eilen, kun poika ulkoilutti koiraa. Tai sitten kännykkä löytyy yllättäen täältä kotoa.