Meni aika lörinäksi tämä työpäivä. Nukuin puoleenpäivään ja soittelin vain muutaman puhelun. Oli niin kaikenlaista hommaa olevinaan.

Tilaamani siivousväline tuli lähipostiin ja se on nyt latauksessa. Pääsen kokeilemaan sitä vielä ennen puoltayötä. Toivottavasti se on toimiva juttu. Kävin myös hakemassa lottovoittoni: neljällä oikein sai noin 14 euroa.

Pojalle tuli kutsu ammattipoiston logistiikka-alan pääsykokeisiin. Soitin opettajalle ja pyysin kopion joulutodistuksesta. Poikaa alkoi jo jännittämään kokeet. Sanoin että keskittyy kysymyksiin ja voimme harjoitella haastattelua. Ilon kautta vaan.

Hain pojalle Prismasta tietokonepelin, jota hän oli toivonut. Saa lahjansa jo tänään, kun niin kauniisti pyysi. Kävin kurkkimassa ihania kakkuohjeita Vilijaanalta. Päädyin kuitenkin tekemään kääretorttupohjan ja siihen täytteeksi vadelma-banaanimössöä sekä vaniljakastiketta. Päälle tulee kermavaahtoa, viinirypäleitä ja kiiviä. Koristelen kakun vasta huomenna. Emme pidä mitään isoja synttäreitä. Poika sanoi että hänelle riittää että olemme yhdessä ja syömme kakkua. Tytär tulee varmaan huomenna illalla kahville. Tai ei hän huomenna kahvia kyllä juo. On kuulemma menossa huomenna hampaidenvalkaisuun ja sen jälkeen ei saa heti juoda värjääviä nesteitä.