Olin siskoni kanssa kuuntelemassa Esa Saarisen luentoa. Minä tykästyin tähän mieheen. Hän kätteli kaikki luennolle tulijat ja toivotti tervetulleeksi. Laura jo kyseli miehen pukeutumisesta. No, asu oli kyllä persoonallinen. Tietysti kirjava kravatti. Puvun takki oli mielenkiintoinen sekä leikkaukselta että väritykseltä. Mustaa ja tummaa harmaata erikoisilla kuvioilla. Housut olivat ylisuuret: reisien kohdalta puntilla oli leveyttä noin 40 cm ja puntit olivat ylipitkät ainakin 20 cm. Mies oli lyhyt ja leveä olemukseltaan. Luento oli humoristinen ja ajatuksia herättävä.

Menimme ”jatkoille” Ziperiaan kahvin ja porkkanapiirakan merkeissä. Mona Ratalahti esiintyi siellä ja esitys oli mielestäni todella tylsä. Ihme jos hän todella ansaitsee elantonsa vastaavilla esityksillä. Anteeksi vaan.

Luennon jälkeen menin kotiin ja lähdin saman tien Mustaan Pörssiin. Ostin pojalle uuden kännykän ja hain ärrältä uuden liittymän. Otin kioskilta samalla lainaksi Borat filmin. Täytyy sanoa että vastaavaa filmiä en ole aiemmin nähnyt. Oli se hauska, joo.

Illalla kävin tyttären kanssa kaverillani kylässä. Tytär näki nyt ensimmäisen kerran kaverini koiranpennun. Koira yritti syödä sukkani ja puri minua varpaisiin ihan innolla. Vein tyttären Ilvekseen kymmeneksi töihin. Kaverini poika pääsi kaverinsa kanssa siinä samalla kaupunkiin. Pojat kiittelivät kohteliaasti kyydistä.

Asuinalueellani oli juhlat menossa. Banditos pojat juhlistivat 5-vuotisjuhlaansa. Autoja ja moottoripyöriä oli mittavasti kerhopaikan edessä. Peltitynnyrissä paloi tulet jo iltapäivästä asti. Mitään hurjempaa juhlimista en havainnut. Yllättävän rauhallista porukkaa he ovatkin. Mitään häiriöitä heistä ei ole ollutkaan.

Kaksi kaveriani pyysi minua huomiseksi lenkille. Toisen kanssa saisin kiertää Kaukajärven ja toisen kanssa Iidesjärven. Saa nähdä kuinka paljon tulee lenkkeiltyä huomenna.