Tytär kävi illalla ja kertoi käyneensä mummoaan morjestamassa. Tämä lasteni isän äiti ei ole koskaan pitänyt minusta. Nyt hän oli ihmetellyt tyttärelleni, kuinka minusta oli taas ollut lehdessä juttu (Apu-lehti). Samaan hengenvetoon oli todennut että rahapulassako tyrkytän itseäni lehdille. Hoh, hoijaa tätä mummoa. Tytär oli kertonut ettei jutuista saa palkkioita enkä todellakaan tyrkytä itseäni toimittajille. Olen kyllä ollut useamman kerran julki mediassa, mutta aina toimittajien aloitteesta. Olen heille ihmetellytkin, että onko meidän perhe taas edustamassa yksinhuoltajia. Ja suostunut haastatteluun, jos ketään muuta ei saada siihen hommaan.

Tytär oli käynyt myös Hulluilla päivillä. Oli ostanut itselleen uuden kännykän. Vanha puhelin oli ollut jo hajoamispisteessä, joten ihan tarpeellisen ostoksen tekikin. Tein illalla pannaria ja meillä oli lasten kanssa ihan mukavaa yhdessä. Koira ja kissa kiehnäsi tyttären ympärillä. En lähtenyt sinne firman bileisiinkään. Päivä hurahti niin vauhdilla ja kotosalla oli hyvä olla. Tein ylimääräisen loton ison voittopotin toivossa. Tällä kertaa voitto ei osunut minulle…

Siskon tyttöni oli päässyt vauvan kanssa sairaalasta jo perjantaina. Tuore isä on nyt kuumeessa ja siirrämme vauvavierailua varmaan pääsiäiseen. Annetaan perheen rauhoittua uuden perheenjäsenen kanssa arkeen.

Nyt odottelen virpojia oven taakse. Unohdin ostaa namia, eikä kaapistakaan löydy mitään jemmoja. Lapset eivät varmaan ilahtuisi kuivatuista omenansiivuista, niitä kyllä löytyy. Varasin sitten kolikoita virpojille.