Näin yöllä kauheaa painajaista ja heräsin jo kello seitsemän. Aamulehden parissa kului pari tuntia ja sitten kirjoitin blogiini tarinan eilisestä. Kissa, koira ja poika nukkuivat yli kymmeneen. Koira on vieläkin aika väsynyt eilisen lenkin takia. Pyrkimys olisi mennä 1-2 kertaa viikossa Kaukajärven lenkki. Viime kesänä koiran kunto kohosi paljon hienommin kuin omani.

Tein ruuaksi lihamakaronilaatikkoa. Kutsuin tyttären syömään myös ja hän sai tuoda siinä samalla ketsuppia. Makaronilaatikko ilman ketsuppia on kuin letut ilman hilloa. Tytär oli vienyt aamulla taas lisää tavaraa kirppikselle. Roina ja rompe on käynyt kaupaksi, mutta vaatteet sitten huonommin. Osa vaatteista on ihan pitämättömiä, varsinkin pojan vaatteet.

Kävin tyttären kanssa kaverillani kahvilla. Piti samalla viedä hänen eilen meille unohtuneet vaatteetkin, mutta unohdimme ne. Kaverini oli nimittäin eilen varustautunut Kaukajärven lenkille oikein hanskoin ja kaulahuivein. Lämpimän sään takia jätti ne sitten meille.

Tein pihahommia: haravoin, käynnistelin kompostoria, laitoin pihakalusteet paikoilleen ja tyhjensin vesikourut. Radio raikasi seuranani pihalla, mutta kylläpä oli helteinen sää. Poika oli pitelemässä tikkaita kun puhdistin pihan puolen vesikourut. Kouruissa olikin aika paljon moskaa ja rännit oli osittain tukossa. Kadun puolen kourut jäi putsaamatta. Tikkaita olisi pitänyt yhdistellä eli jatkaa. Aikakin loppui kesken. Piti päästä katsomaan Tanssii tähtien kanssa kisaa. Luulen muuten että Mariko ja Aleksi voittavat koko kisan.