Herätys oli aamulla jo kuuden jälkeen. Tein pojalle hyvän aamupalan, eli makkara-sipulimunakkaan. Pari lasia tuoremehua piristi poikaa siinä samalla kummasti. Poika lähti ihan luottavaisesti kokeeseen.

Minulla piti olla etäpäivä tänään ja piti siis soitella täältä kotoa. Haaveeksi jäi. Soitin muutaman puhelun ja sain yhden kaupan aikaiseksi. Huomenna on oltava oikea tuulispää.

Poika oli kokeissa aamulla ja ne olivat menneet aika hyvin. Vasta kesäkuulla kuulemme tuloksen. Kun poika saapui kotiin puolenpäivän aikaan, haimme pitsat. Samalla otimme uusimman Bond-leffan lainaksi R-kioskilta. Pitsa oli hyvää ja filmi samoin.

Veimme pojan työhakemuksen Kangasalan Prismaan ja ostimme samalla pojalle sisäpelikengät. Pojan opettaja soitti minulle tänään ja muistutti huomisesta turnauksesta. Pelaavat rinnakkaisluokkaa vastaan. Ainakin kengät ovat nyt kunnolliset.

Prisman jälkeen vein pojan hänen kaverilleen Jankaan. Kävin siinä samalla Messukylän kirjastossa. Palautin entiset lainat ja lainasin melko paljon uutta. Viisi kirjaa, yksi DVD ja yksi CD.

Illalla olin omakotiyhdistyksen hallituksen kokouksessa. Aika rutiinikokous, mutta kesti silti yli ilta yhdeksään. Tytär oli kotona käymässä ja otti sitten autoni lainaksi. Hän menee huomenna poikakaverinsa kanssa purkamaan kirppispöydän. Sitten kuulen myyntisaldon.