Aamulla (siis kahdentoista aikaan) hain lehden postilaatikosta. Siellä oli viesti eräältä naapuriltani. Hän oli huomannut työpaikkailmoituksen, joka oli juuri minulle sopiva. Innostuin asiasta kovasti ja päätin rustata hyvän hakemuksen. Tarkistin ilmoituksen voimassaolon Mollin sivuilta, mutta sitä ei ollut enää siellä. Ilmoitus oli jätetty 5.2 ja ilmeisesti haku on nyt päättynyt. Soitan kyllä maanantaina heti aamusta työntekijää hakeneeseen järjestöön ja kyselen voiko hommaa vielä hakea. Täytyy lisätä omaan paikkavahtiini järjestötyöt, niistähän minulla on paljon kokemusta. Nyt olen paikkavahdittanut vain myyntitöitä. Täytyy muistaa kiittää naapuria, ajatus oli hyvä mutta ajoitus myöhästyi.

Nyt olen sitten kokeillut puhelinmyyntiä lauantaina. Ei ole kannattavaa, ei. Ensinnäkään ihmiset eivät vastaa puhelimiinsa. Yksi soittokohteeni oli toisen siskoni asuinpaikka, Kyrönlahti. Soitin jo siskolleni ja kyselin onko siellä joku kyläkokous menossa. Ei kuulemma ollut mitään kokousta. Hän sanoi että ei siellä aina kuljeteta kännykkää mukana. Keli oli myös ihan hieno tänään, sisko arveli että monet hänen naapurinsa ovat moottorikelkoilla ajelemassa eikä silloin kännykän soitto kuulu. No, soittelen tavoittamattomille maanantaina. Ne jotka tavoitin, jaksoivat jutella vaikka kuinka kauan. Tilaamatta mitään. Yhden kaupan sain sentään aikaiseksi ja yksi mies pyysi soittamaan huomenna. Sunnuntaina en kyllä häiritse soitoillani muita. Kiitos muuten siitä sähköpostiini tulleesta soittovinkistä ;-)

Ehdin nippanappa läheiseen lahjatavaraliikkeeseen osallistumaan monivedon kimppaan. Liike oli jo kiinni, mutta pääsin takaovesta sisään. Sain samalla postissa tulleeni Yves Rocher pakettini. Paketissa oli ihmevoiteita ja  naamioita.

Taas ollaan pojan kanssa mässäilty. Hain meille pitsat, jo toiset tällä viikolla. Makuunista lainasin tämän filmin. Vaikka se on komedia, niin se herätti kyllä vakavia ajatuksia. Elämä on täynnä valintoja ja ne todella vaikuttavat tulevaisuuteen.