Siskoni vanhempi tytär on ollut eilisestä asti sairaalassa vauvaa saamassa. Lapsi on nyt yli kaksi viikkoa yliaikainen ja synnyttäjä on saanut synnytystä käynnistäviä pillereitä. Edistystä ei ole tapahtunut. Lääkäri oli todennut että kaikki ne ovat sieltä pihalle tulleet. Tänään kännykkääni tuli monta tekstiviestiä ja joka kerta luulin että nyt tuli uutinen vauvasta. Jännittää tämä odotus. Kuinkahan hermona sitä olisi jos itse olisi tulossa mummoksi? Siskoni on kyllä rauhallinen kuin viilipytty.

Tänään oli kaikista huonoin myyntipäivä. Pomo jo totesi, että nytkö minulle tulee ensimmäinen nollapäivä. Sain vain yhden kaupan aikaiseksi ja senkin vasta illalla kotoa soittamalla. Minulla on nyt firman puhelin kotona ja soittelen huomenna muutamat puhelut. Jotta pääsen ylemmälle portaalle, minun on tehtävä kaksikymmentä kauppaa viiden päivän sisään. Pomo ehdotti että jos alkaisin myymään myös liittymiä. En ole kovin innostunut siitä asiasta, mutta katsellaan. Ensi viikolla työpisteeni on sitten uudella toimistolla Kauppakadulla.

Tytär soitteli illalla. Heillä tehdään antenninmittauksia ensi viikolla. Taloyhtiössä on nyt kaapeli, mutta ilmeisesti vaihtoa antenniin kaavaillaan. Ilman taloyhtiön vuosikokousta päätöstä ei voida tehdä, näin lohduttelin tytärtä. He ovat ostaneet telkkarin ja digiboksin ja juuri tietysti kaapelitalouksiin sopivan. Lupasin lähteä taloyhtiön kevätkokoukseen mukaan. Olinhan minä siellä syyskokouksessakin ja tulin melkein valituksi hallitukseen.

Aah, ihanaa että on viikonloppu. Huomenna nukun niin pitkään kuin mahdollista. Mukavaa viikonloppua!