En tiedä mistä nyt tuulee, mutta tänään olen siivonnut kuin tuulispää. Vein matot ulos ja imuroin koko alakerran. Siirtelin oikein huonekaluja paikoiltaan ja siivosin nurkatkin. Eteisen kenkäteline olikin alkanut peittymään hämähäkinverkkoihin. Samalla pussitin tyttären kenkiä, saa sitten viedä ne mennessään kotiinsa. Pyyhin lattiat tolulla ja nyt meillä onkin raikas tuoksu.

Samaan vimmaan puistelin ja tuuletin petivaatteet. Vein eteisestä tavaraa ulkovarastoon. Nyt on vielä edessä pölyjen pyyhkiminen. Katselen pölyrätti kädessä Tanssii tähtien kanssa ohjelmaa. Poika lupasi tulla kotiin kahdeksan jälkeen. Hän on ollut koko päivän kaverilla.

En sitten käynyt sairaalassa siskon tyttöäni katsomassa. Tuleva mummo epäili että synnyttäjä ei varmaan kaipaa vierailijoita. Ison mahan kanssa on hankala nukkua ja potilas yrittää nukkua päivällä aina kun ehtii. Synnytystä on tosiaan käynnistelty pillereillä. Niiden pitäisi pehmittää kohdunsuuta. Sitten kun se on valmis, annetaan tippa suoneen. Voi olla että edessä on keisarinleikkaus. Vauvan painoksi on arvioitu noin neljä kiloa. Laitoin tekstiviestin matkaan ja toivottelin onnea synnytykseen.