Olin tehnyt listan päivän hommista ja suurin osa tuli tehtyä. Kahvankorjaaja tuli aamulla kello kymmenen kuten olimme sopineet. Hän purki ulko-oven kahvan ja asensi sen uudelleen. Kahva oli alun perin asennettu väärin: ruuvit olivat liian pitkät ja kahvapidike ei osunut kohdalleen. Mies laittoi yhden uuden osan ja lyhensi ruuvit. Nyt kahva toimii kuin unelma. Tätä korjausmiestä voin suositella kelle vaan. Hän oli täsmällinen, kohtelias ja pätevä.

Tein myyntityötä tänään siis kotona. Heikko tulos, koska aika loppui kesken. Löysin netistä kyllä erittäin lupaavan kohteen: eläimiin liittyvä yhdistys ja jäsenien yhteystiedot ovat hyvin esillä. Jatkan huomenna heidän parissa.

Ovikello soi ja siellä oli puunkaataja, tosin naapurin toimesta. Naapuri ei tullut itse kyselemän kaatolupaa, vaan lähetti tämän yrittäjän paikalle. Hän kysyi saako naapurin koivun kaataa suoraan pihaani. Siinä tuhoutuisi yksi puu ja yksi pensas. En antanut lupaa. Kerroin että olen ihan tarkoituksella istuttanut ja kasvattanut Terijoen salavan ja syreenin. Naapuri olisi saanut kaadon halvemmalla näin, mutta osittain puun pätkiminen ja kaatamien on kalliimpaa. Saa nähdä kaadetaanko puita ollenkaan tänä kesänä.

Kun poika tuli kotiin, lähdimme parturiin. Tietysti unohdin ne kirjastonkirjat kotiin. Ajoimme ihan kirjaston ohi, mutta uusin sitten taas (neljännen kerran) lainani illalla. Pojalla on nyt siisti siilitukka.

Illalla olin omakotiyhdistyksen kevätkokouksessa. Pidimme siinä alussa nopeasti myös hallituksen kokouksen. Minä sain tänään soiton eräältä yksityisyrittäjältä. Hän pyysi erään toisen yhdistyksen puitteissa mainostilaa yrityksellensä: hän tarjoaa muutto- ja kuljetusapua. Lupasin esittää asian kokouksessa. Yllätyksenä tälle miehelle voin kertoa että hän saa mainostilaa myös toisen yhdistyksen sivulle. On hyvä tukea yrittäjyyttä.

Niin, siellä kevätkokouksessa oli aiheena digiaikaan siirtyminen ja digiboxit. Sain todella paljon uutta tietoa. Esitelmän piti eTupa. Nyt osaan neuvoa asiakkaitanikin paremmin.