455299.jpg
Tässä kuvassa on tyttäreni. Hän jakoi koko päivän lapsille karkkeja Prismassa. Puku oli kuulemma tosi kuuma ja sieltä ei nähnyt kunnolla mitään. Toivottavasti ei tullut törmäilyjä.

Tytär tuli aamulla kotiin ja meni autollani Kangasalan Prismaan. Minä laitoin päivällä kinkkukiusauksen uuniin ja lähdin naapureiden matkassa tytärtä katsomaan ja valokuvaamaan. Pojalle huikkasin että ottaa kiusauksen uunista pois, kun kello pirisee. Oli sitten unohtanut koko jutun ja kellon pirinäkin meni ohi tietokoneella pelatessa. Kun minä saavuin kotiin, niin vastassa oli hyvä ruuantuoksu. Kiusaus oli kyllä palanut ja kuivunut aika pahasti. Se oli ollut uunissa melkein kolme tuntia kahdensadan asteen lämmössä. Kyllä me sitä söimme, vaikka se oli aika rapsakkaa.

Kauppareissu venähti hieman. Naapurin kyydillä menin, mutta omalla autolla tulin takaisin. Tytär kehui saavansa kyydin. Poikkesimme naapurin rouvan kanssa Lidliin ostoksille. Vaikka juuri mitään ei pitänyt ostaa, kaupasta tulin ulos painavan ostoskassin kanssa. Huomenna kokeilen tehdä pitsaa valmiista pitsapohjasta. Siinä oli maustettu tomaattikastike mukana ja hinta oli vain 1,90 euroa.

Piti vielä keritä nukkumaan pienet päikkärit, mutta en taida ehtiä. Kaverini tytär heittää meidän kaupunkiin ja minua noudetaan jo puoli kuudelta. Likkakaverini olivat todellakin suunnitelleen tanssimaan menoa. Haloo! Jos menemme iltaa istumaan kuuden aikaan, saamme odotella tanssien alkamista monta tuntia. Nykyään lähdetään viihteelle puoli kahdentoista aikaan. Oikeastaan minua ei nyt huvita lähteä yhtään minnekään. Saa nähdä mahtuuko paremmat housut edes päälle.