Tänään teimme jo muuttoa uuteen toimipisteeseen. Oli ihan haikea tunne kerätä teemuki, sandaalit ja työpaperit kasaan. Pomo vei työmappini uuteen paikkaan, vaikka olikin pyörällä liikkeellä. Nyt työskentelen siis Kauppakadulla, vastapäätä tätä seksikauppaa. Asioin jatkossa ruokaostoksilla Sokoksella ja muutenkin tulee nyt eteen uusia tuttuja kauppoja. Ilmassa oli haikeutta, vaikka olin työskennellyt toimipisteessä alle kolme kuukautta. Muistan, kuinka haikeaa oli kerätä kamppeensa vanhasta työpaikasta. Siellä vietin sentään yli 20 vuotta. Vieläkin on ikävä silloisia työkavereita.

Selkä on ollut aika kipeä siivouksen takia. Sunnuntaina siivoilin aika lailla kotona. Eilen sama homma jatkui. Nyt on vessa putipuhdas ja keittiön kaappien ovet on pyyhitty myös. Tänään tein myös pikaimuroinnin. Selkää olen parannellut hevosille tarkoitetulla jäägeelillä. Sain purkin muutama vuosi sitten siskon silloiselta mieheltä. Aika tuhtia tavaraa ja tehoaa hyvin ihmisellekin.

Kävin kyselemässä lippuja kesäteatteriin. Aamulehdessä oli juttu jossa kerrottiin että liput ovat miltei loppuunmyytyjä. Ja totta se olikin. Yhtään vierekkäistä paikka ei löytynyt, saati sitten kolmea vierekkäistä. Ajatus oli mennä lasten kanssa teatteriin. Lisänäytöksiä on luvassa ja niistä tulee tietoa huhtikuussa.