Tytär muutti väliaikaisesti takaisin kotiin. Hänellä on mennyt hermo, kun asunnon remontti ei edisty. Netti ei toimi ja opiskelu on siten aika hankalaa. Poikakaverin pitäisi näperrellä remonttia eteenpäin, mutta hän kulkee vain omissa harrastuksissaan. Vakuutusyhtiö oli palauttanut tänään tulipalossa savunhajuun likaantuneet vaatteet pestyinä.

Poikakaveri oli ilmoittanut että remontti on valmiina pääsisäisenä. Katsotaan nyt. Siellä tarvitaan sekä sähkö- että putkimiestä. Sähkärin pitäisi asentaa lattialämpöjä ja nettiyhteys. Putkimiehen pitäisi asentaa pyykkikone. Pesuhuoneen ja keittiön kaakelisaumat pitää vetää silikonilla. Lattialistat ja verhotangot puuttuvat. Keittiökaapistossa on muutama väärä osa, tai osia puuttuu. Välikaton saneeraus on kesken ja tuulikaapin laatoitus. Eli ei mitään suurta tekemättä, mutta monta pientä asiaa. Sen lisäksi suurin osa tavaroista on pahvilaatikoissa tai purettu sinne tänne. Työkaluja on siellä sun täällä. Ei ihme että hermo menee. Toivottavasti nuoret saavat asiat järjestykseen ilman riitoja. Tytär on väsynyt ja opiskeluun pitäisi päästä keskittymään kunnolla.

Töissä sain puristettua seitsemän kauppaa ja olen vielä kaksi kauppaa jäljessä tavoitteesta. Olen nyt myynyt yli 200 PlusTV-korttia ja saan ensi tiliin bonuksen. Korttien toimitusaika on venynyt ja nyt asiakkaat soittelevat ja ihmettelevät kun kortti ei tullutkaan viikossa. Soitin jälleenmyyntitukeen ja kiirehdin omien asiakkaideni kortteja. Monille on tärkeää saada kortti viimeistään perjantaina kotiin, että pääsee katselemaan formulaa viikonloppuna.