Yleisin lintu pihapiirissämme on talitiainen ja sinitiainen. Tänään näin omenapuussa pikkutikan. Se hakkasi puuta tomerasti nokallaan. Oli varsin kesy, pääsin ihan lähelle kuvaamaan. Kuvat kyllä epäonnistuivat, koska lintu oli oksiston keskellä. Kissamme on aloittanut lyhyet ulkoilut. Yksi kevään merkki sekin. Kun kissa tulee ulos, linnut aloittavat varoitushuudot. Aivan turhaan kylläkin. Meidän kissa ei ole yhtään lintua kiinni saanut. Se on kyllä suuri hiirenmetsästäjä!

Iltapäivällä olin erään yhdistyksen kevätkokouksessa. Paikalla ei ollut yhtään rivijäsentä ja lastenhoitajakin sai lähteä pois. Vain hallituksen jäsenet olivat paikalla ja nyt ilman lapsiaan liikkeellä. Kokous sujui hyvin ja tarjottavat olivat makoisia.

Oli kiva palata kokouksen jälkeen kotiin, kun vastassa oli hieno karjalanpaistin tuoksu. Keitin perunoita ja söin pojan kanssa. Vetäydyin päiväunille koira kainalossa. Piti nukkua vain tunnin verran, mutta menikin vähän pidempään. Heräsin sopivasti katselemaan Tanssii tähtien kanssa ohjelmaa. Huonoin putosi, olen samaa mieltä tuomariston ja äänestäjien kanssa.

Selkä- ja vatsajumppa jäi taas tekemättä. Ainoa liikunta, missä pulssi kohosi, oli tänään kun kiipesin portaita pitkin kolmanteen kerrokseen kokouspaikalla. Poika on ulkoiluttanut koiraakin koko viikonlopun.

Poika on muutenkin tehnyt kotitöitä ihan kiitettävästi. Ruokkinut koiran, siivonnut kissan vessan ja huolehtinut pahvi-, metalli- ja jätepaperien viennistä. Mutta on hän sitten pelannutkin. Tietokoneelle saa miltei jonottaa.