Yksi tärkeä ostos on tehtävä lähiaikoina. Nimittäin uudet pyyhkijän sulat autoon. On todella kauheaa ajaa pimeässä ja vesisateessa kun ei näe kunnolla eteensä. Pyyhkijät pyyhkivät, mutta tuulilasi jää sumeaksi. Vein tyttären eilen ja tänään autollani kaupunkiin, kun hän meni yövuoroon Ilvekseen.

Päivällä siivoilin hieman. Sain niputettua säästämiäni lehtiä jätekeräykseen. Tietokonealan lehdet, Avotakat ja muutama naistenlehti on nyt lähdössä keräykseen. Olin säästellyt niitä, jospa joskus tulisi luettua. Olivat vuosilta 2001-2004. Eipä ole tullut luettua.

Mietiskelin myös kirjojen lahjoitusta eteenpäin. Minulla on kirjoja todella paljon, olen ollut kirjakerhon jäsen yli 15 vuotta. Lahjoitimme Pispalan kirjastolle suuren määrän vanhempieni kirjoja silloin kun tyhjensimme perikunnan taloa.

Hain tyttären hieman ennen ilta kuutta hänen kotoaan. Menimme ruokaostoksille Turtolan Citymarkettiin. Totesin, että viimeksi olen ostanut näin suuren määrän tavaraa jouluna. Marketissa oli jos jonkin sorttisia tarjouksia. Kaksi yhden hinnalla jne.

Kotimatkalla kävin tarkistuttamassa loton ja kenon R-kioskilla. Kenosta oli tullut euron voitto. Uusin molemmat pelikupongit. Lainasin samalla World Trade Center filmin. Ehdimme katsomaan siitä vasta puolet tänään.

Tytär tuli kotiin taas pesemään pyykkiä. Poikkesimme vielä naapurissa kahvilla yhdeksän aikaan. Naapurin rouva oli tehnyt maittavaa raparperipiirakkaa.

Huomenna teen karjalanpaistia. Iltapäivällä on erään yhdistyksen kevätkokous. Laitan lihat uuniin ennen kokoukseen lähtöä. Kotona odottelee sitten hyvä ruoka kun palaan. Huomenna teen myös selkä- ja vatsajumpan. Jotenkin se tänään unohtui.