Tänään olen ollut kotona koko päivän. Iltapäivällä poikkesin pikaisesti ruokakaupassa ja entisessä työharjoittelupaikassani. Tarkistutin loton ja kenon ja laitoin ne uudelleen voimaan. Osallistuin monivedon porukkaan.

Siskoni (ei tämä mummoksi tuleva, vaan häntä nuorempi) kävi meillä kylässä. Hän oli käynyt nyt ensimmäistä kertaa Ideaparkissa. Ei ollut ostanut mitään, kävi vaan katsastamassa paikan. Tarjosin siskolle teetä ja fetapiirakoita. Pakastettuja fetapiirakoita ostin Lidlistä viime viikolla. Ovat muuten ihan hyviä. Sisko otti meiltä mukaansa tyttäreni poikakaverin vanhat videot. Toivottavasti ne toimivat.

Tytär soitteli ja kyseli serkkunsa synnytyksen edistymistä. Ei vieläkään mitään ole tapahtunut. Synnyttäjä makaa sairaalassa kolmen hengen huoneessa yksin ja ilman telkkaria. Jos huomennakaan ei kuulu mitään uutisia, niin menen tätä synnyttäjää tapaamaan. Täytyy vaikka loitsuta synnytys käyntiin. Yksi kikkahan on kuulemma ravata rappusia. Onkohan se kellään toiminut?

Katselin illalla uutta tv-sarjaa. Tykästyin siihen. Huumoria ja hyvät näyttelijät, siinähän se. Katselin iltapäivällä myös Konnankoukkuja kahdelle sarjaa. Bruce Willis on kyllä tullut paremman näköiseksi vanhetessaan. Tässä sarjassa hän ei ole oikeastaan mitenkään charmikkaan näköinen. Miksi miehet paranevat vanhetessaan ja naiset vaan rapistuvat?