Harmittaa todeta kuinka paljon mielialaani vaikuttaa päivän myyntitulos. Tänään oli todella huono päivä: sain vain kaksi kauppaa aikaiseksi. Koko päivän soittelin ahkerasti ja nyt väsyttää. Nyt on varmaan kaikki mukavat Jukat soitettu ympäri maan. Hyvään kirjanpitoon ei ole aikaa, joten soitin jo toistamiseen muutamalle miehelle. Tänään oli listalla myös Veli-Matit, Juhanit, Askot, Tepot ja Ollit. Aika hankalaa arpoa nimiä ja paikkakuntia. Jospa huomenna kokeilisi vaikka pelkillä sukunimillä.

Suomenmaa on pieni ja tänään sitten soitin eräälle blogiystävälleni. Olethan sinä ystäväni? Oli aika hämmentävää jutella puhelimessa ja minulta meni pasmat ihan sekaisin. Tiesin kyllä ettei tämä mies tilaa PlusTV:n korttia, koska hänellä on satelliittikanavat käytössä. Jotenkin minua hymyilytti ihan älyttömästi tämän puhelun jälkeen.

Huomenna pidän etäpäivän ja soittelen täältä kotoa. Päivä on aika kiireinen aamusta iltaan. Aamulla tulee kahvankorjaaja. Lauantain Aamulehdessä oli ilmoitus: Onko ongelmanasi ovet tai ikkunat? Soitin ilmoituksessa olevaan numeroon ja se ei ollut käytössä ollenkaan. Tarkistakaa numerovalintanne, sanoi naisääni. Soitin 118:n ja sain selville oikean numeron. Kerroin ilmoituksen miehelle että hänellä on väärä numero Aamulehdessä. Kyllä miestä harmitti: kallis ilmoitus ja puhelinnumerosta puuttui yksi numero keskeltä.

Huomenna on käytävä kirjastossa palauttamassa kirjat ja DVD:t. Olen uusinut lainat jo kolmeen kertaan, mutta nyt palautan kaikki lainaamani jutut. Vien pojan parturiin, koska hän näyttää taas jo ihan Ringo Starilta. Illalla on omakotiyhdistyksen kevätkokous, jossa on alustus digiaikaan siirtymisestä. Taidanpa ottaa esille kanavakorttien käyttöönoton helppouden…