Olen ihan tyytyväinen, koska sain aamulla tehtyä vatsa- ja selkätreenin. Siihen menee aikaa vain 30 minuuttia. Pyrin minimissään kolmeen kertaan viikossa, mutta tavoite on viisi kertaa.

Katselin aamulla sekä Elämä käsissä että Emmerdalen. Join aamuteen ja luin Aamulehden. Lähdin autolla töihin. En vienyt autoa TAKK:n pihaan vaan ajoin Sorinkadulle. Siellä pysäköinti maksaa 0,60 euroa tunnilta, kun työpaikkani edessä maksu on 1,20 euroa tunnilta.

Tein töitä vain viisi tuntia ja sain vain neljä pakettia kaupaksi. Huono päivä. Soittomateriaali on ihan onnetonta. Soittelemme moneen kertaan samoille henkilöille ja monilla on jo PlusTV:n paketti.

Töistä menin suoraan erään yhdistyksen hallituksen kokoukseen. Päätimme pitää laivaseminaarin toukokuulla. Hallituksen jäsenelle matka on ilmainen, mutta puoliso saa maksaa matkasta 60 euroa. Hintaan sisältyy laadukas hytti, junamatkat ja monta ateriaa. Kumpikaan lapsistani ei luvannut lähteä mukaani. Soitan huomenna isosiskolleni ja pyydän häntä matkaseuraksi.

Apu-lehden toimittaja lähetti tänään jutun luettavakseni. Tein muutaman korjauksen ja tiedustelin koska juttu tulee julki.

Huomenna on kansainvälinen naisten päivä. Saa nähdä kuinka miehet meidät naiset huomenna huomioivat? Täytyypä mainita asiasta pomolle.