428529.jpg
En juo kahvia edes viikoittain, mutta tänään tuli juotua jo kahteen eri kertaan. Kaverini soitti ja sanoi että laita tippumaan, olen tulossa. Kahvi siis tippumaan ja pääsimme rupattelemaan kuulumiset. Illalla poikkesin naapurissa samalla kun palautin filmin Makuuniin. Kahvittelun takia jäi eka tanssi näkemättä Tanssii tähtien kanssa ohjelmasta.

Tein koiran kanssa puolen tunnin lenkin. Saattelin pojan bussipysäkille, kun hän oli menossa kaverilleen. Lastentarhan ohi kävellessä poika muisteli kuinka oli karannut tarhasta aidan vieressä olevan puun avulla. Muistelimme myös vanhempieni kuolemaa. Isäni kuolemasta tulee neljä vuotta ensi torstaina. Eli kansainvälisenä naisten päivänä. Elokuussa äitini kuolemasta tulee myös neljä vuotta. Tuntuu kuin niistä tapahtumista olisi vasta pari vuotta. Näin tuumailimme.

Kun pääsin kotiin, tein selkä- ja vatsatreenit. Sain Kunto Plus-lehden mukana harjoitusohjelman DVD:llä. Selkäni on ollut todella kipeä pitkän aikaa. Asia ei parane valittamalla. Jotakin on tehtävä asian eteen. Yritän nyt treenailla säännöllisesti. Jumpan jälkeen oli ihan loistava olo.