Kun eilen oli ongelmia kotona, niin tänään niitä oli töissä. Tein huonoimman tulokseni tähän mennessä. Soittelin aktiivisesti, mutta sain vain kaksi kauppaa aikaiseksi. Huonosti meni työkavereillakin. Toinen sai myös vain kaksi kauppaa aikaiseksi ja toinen ei yhtään. Uusi soittolistamme ei toimi. Listalla on edelleen kaapelitalouksien puhelinnumeroita ja alaikäisten numeroita. Aikaa hukkuu turhiin soittoihin.

Koira tuntuu olevan kunnossa, ainakin se on ihan pirteä. Poika oli ulkoiluttanut sitä koulupäivänsä jälkeen ja kakka oli ollut melkein normaalinoloista. Annan koiralle kuivamuonaa illalla ja taitaa se jo päästä viereeni yöunille. Viime yön se vietti lattialla lampaantaljan päällä.

Sain ostettua autooni uuden pyyhkijänsulan. En ole aikaisemmin vaihtanut sulkaa, mutta yritän sitä huomenna päivänvalossa. Tuskin se homma on vaikeaa, mutta joku juju siinäkin on. Jos naapurin mies on sopivasti pihallaan, taidan kutsua hänet neuvomaan.

Poika lähti vielä ruokakauppaan hakemaan minulle HK:n sinistä ja sipulia. Saan tehtyä itselleni (terveellisen) iltapalan. Laitan ruisleivän päälle siivuja sinisestä, sipulirenkaita ja juustonsiivuja. Sitten leivät mikroon ja valmiiden leipien päälle sinappia. Ovat muuten tosi hyviä!