Vaikka koko ystävänpäivä on kauppiaiden kotkotusta, niin täytyy siinä nyt vähän olla hengessä mukana. Siispä toivottelen teille kaikilla Hyvää Ystävänpäivää! Blogiystäviäni tapaan päivittäin ja olen mielissäni kun te luette ja kommentoitte juttujani. Itse katson monet blogit päivittäin, mutta kommentointi on jäänyt liian vähälle. Yritän ryhdistäytyä ja olla aktiivisempi asian suhteen.

Päivä oli hyvin arkinen. Unohdin kännykän kotiin aamulla töihin lähtiessä. Olin töissä kahdestatoista ilta kuuteen. Paluumatkalla bussi meni taas ihan nenän edestä. On varmaan alettava kuljettamaan  sitä aikataulukirjaa mukana. Menin lämmittelemään pysäkin lähellä olevaan kirjakauppaan. En sentään tehnyt heräteostoksia. Kirjakaupat ovat parhaita kauppoja mielestäni. Niissä on rauhallinen tunnelma ja tuotteet ovat mielenkiintoisia.

Stockmannia vastapäätä olevalla pysäkillä bussin odottelu on aika mukavaa. Pysäkin kohdalla on ravintola Coyote ja heillä on kovaääninen ulkona. Musiikki on usein niin rytmikästä ja tarttuvaa, että pysäkillä alkaa jalat vipattamaan sen tahdissa. Suomalainen ei tietenkään riehaannu musiikin voimasta. Pieni varpaanheilautus on jo merkki vallattomuudesta.