Sain pojalta viestin töihin: palohälytin hälyttää yläkerrassa. Poika ei ollut saanut patteria hälyttimestä pois ja oli sitten haudannut sen sänkyyni tyynyjen alle. Kissamme oli ollut ihan paniikissa pojan tullessa koulusta. Vinkuva hälytin oli soinut luultavasti muutaman tunnin yhtä soittoa. Ääni on todella voimakas. Vanha koiramme oli nukkunut ihan rauhassa, sitä ei hälyttimen ääni häirinnyt. Savua tai savun hajua ei ollut missään. Olin lämmittänyt kaakeliuunimme eilen illalla ja ajattelin että jos vintillä kytee palonalku. En kyllä lähtenyt töistä pois vinkuvan hälyttimen takia. Neuvoin poikaa lähtemään talosta pois, jos savua tai savun hajua ilmenee. Tietysti kissa ja koira kainalossa.

Kävin hammaslääkärillä näyttämässä eilen lohjennutta etuhammastani. Luulin että lohkeamaa vain hiotaan suoremmaksi, mutta ei. Koko hammas uusittiin. Lohkeama oli edennyt hampaassa olevan paikan alle ja siksi paikka uusittiin. Hampaasta tuli parempi kuin entinen oli. Lysti maksoi noin kahdeksankymmentä euroa Kelavähennyksen jälkeen. Jatkossa en pureskele metalliesineitä.

Pomoni esiintyy huomenna telkkarissa. Ohjelma Koiralle koti tulee huomenna uusintana kakkoselta. Tamperelainen Jami saa tyttöystävänsä kanssa itselleen uuden koiran. Pomoni puhuu todella vähän omista asioistaan ja oli nytkin hämillään kun otin televisio-ohjelman puheeksi. Hammaslääkärini vastaanottoapulainen oli nimittäin nähnyt viime viikolla esitetyn ohjelman ja tunnistanut miehen siitä. Vastaanottoapulainen oli ostanut PlusTV-kortin minulta ja näki samalla pomoni. Naiset ovat aika tarkkanäköisiä ja hyvämuistisia.