Taas työasiaa ensimmäisenä. Tein kahdeksan kauppaa työpäivän aikana ja otin vielä puhelimen illaksi kotiin. Kotona tein kaksi kauppaa, eli päivän saldo on 10. Toinen 17-vuotiaista pojista sai kuusi kauppaa aikaiseksi ja pomo lupasi hänelle leffalipun. Kyselin lippua myös itselleni ja se minulle luvattiin. Onhan sekin kotiinpäin.

Vakituinen lenkkikaverini (lenkit on tosin jäänyt nyt vähiin) poikkesi meillä illalla kahvilla. Tarjosin eilen tekemiäni Runebergin torttuja hänelle. Hänen on tyhjennettävä talonsa kuun puoliväliin mennessä. koska talon ostaja haluaa aloittaa muuton silloin. On siinä hommaa työssäkäynnin ohella. Hän muuttaa Turtolan Citymarketin läheisyyteen kotitaloonsa. Toivottavasti saamme tehtyä yhdessä lenkkejä edelleen.

Tiistain ja keskiviikon väliseksi yöksi on luvattu 30:n asteen pakkasia. Hain kellarista puita ja tarkistin kellarin luukut. Luukut, eli ikkunat on suljettu talveksi styroxilla. Kaikki oli kellarissa OK. Vesimittarin ympärillä on villaa tarpeeksi ja vesijohto on varmistettu lämpökaapelilla. Ei pitäisi vesijohdon jäätyä. Jäätyminen on tosin riskialteinta vasta pakkasten lauhduttua.

Huomenna olen menossa töiden jälkeen Bravo Plazaan. Sampo kutsui kuulemaan eläketurvasta. Tarjolla on kuohuviiniä ja Sara La Fountainin suunnittelema Texas-buffet. Jos ruokaa on ilmaiseksi tarjolla, niin sinne sitten vaan!

En muistanut soittaa pojan opettajalle tänään. Nyt minulla on muistutus kännykässä huomisaamuksi. Yhteisvalintaan hakemus on saatava piakkoin matkaan.