Tänään oli hyvä päivä, kunnes illalla tuli SUURI ongelma.

Olin töissä vain neljä ja puoli tuntia, mutta kauppoja sain aikaiseksi kahdeksan kappaletta. Eräs lapinmies otti PlusTV-kortin, kun vakuuttelin hänelle että kanavalla heiluu tissit. Hän kysyi heiluuko siellä ohjelmissa tissit? Minä vakuuttelin suureen ääneen että kyllä tissit heiluu. Kaupat tuli. Toivottavasti etuhuoneessa olevat asiakkaat eivät kuulleet puheitani. Eipä ihme että meitä kanavamyyjiä ollaan siirtämässä uuteen toimipisteeseen. Liittymämyyjät puhuvat asiakkaiden kanssa asiallisemmin. Meillä puheet menevät usein erotiikan ja pornon puolelle. Ne jutut vaan myyvät hyvin.

Tytär tuli illalla käymään. Hän oli ollut likkakaverinsa kanssa ostoksilla Ideaparkissa. Parit kengät oli ostanut. CV:n päivitys meni mönkään, koska kuulemma tietokoneemme hukkasi uuden päivitetyn CV:n. Kyllä se vika oli käyttäjässä, mutta en halunnut ilmiriitaa aikaiseksi, joten olin hiljaa. Kokemuksesta tiedän kuinka herkässä hermojen menetys voi olla tietokoneen äärellä.

Minun oli tarkoitus lähteä viemään tytärtä illalla hänen asunnolleen. Päätimme poiketa matkalla kaverilleni kahville ja niin teimmekin. Tarkoitus oli myös ottaa sitten matkalla ilmaa autoni renkaaseen Kaukajärven Nesteeltä. Sinne asti en sitten ajanut. Kaverilleni päästyä rengas oli jo miltei tyhjä. Tytär soitti poikakaverinsa hakemaan häntä ja minä ajelin tyhjällä renkaalla kotiin. Matkaa oli alle kilometri, mutta sekin oli liikaa.

Autoon tuli kauhea kuminkäry ja loppumatkan ajelin pelkällä vanteella. Meniköhän nyt vannekin paskaksi? Soitan huomenna läheiselle huoltoasemalle ja anelen apuja. Töihinkin pitäisi keretä. Voi kunpa joku ritari tulisi pelastamaan pulasta!

Juuri tänään sovin siskoni tyttären kanssa että kyläilen lasteni kanssa hänen luonaan lauantaina Ylöjärvellä. Sunnuntainakin olisi autoilua erään yhdistyksen hallituksen kokoukseen. Voihan kettu.

Huomenna on siis taiottava jostakin rengas ja ehkä vannekin. Hoh, hoijaa. Jurkele pemalauta!