Töissä oli tiukka päivä. Vaivoin sain tehtyä kuusi kauppaa. Hartiat ovat edelleen jumissa ja pahasti. Iltapäivällä oli pakko ottaa särkypilleri. Käytän todella harvoin lääkkeitä.

Kotona tein kinkkukiusausta. Tytär tuli käymään ja söi ruokaa myös. Tytär teki uutta CV:tä tietokoneella ja minä sain korjailla hänen valokuvaa. Tytär moitti veljeään liian lyhkäisistä toppahousuista. Ensinnäkään kukaan kuusitoistavuotias ei pidä toppahousuja. Ja toiseksi housut ovat viisi senttiä liian lyhyet. Häpäsy! Minua ja poikaa asia ei häirinnyt ollenkaan niin paljon kuin tytärtä.

Sain pojan yhteisvalintahakemuksen valmiiksi. Soitin aamulla opettajalla ja kyselin lisätietoja. Nyt ensimmäinen haku on logistiikka-alalle, toinen talotekniikkaan ja kolmas ja neljäs metallialalle. Kesän aikana saamme tulokset. Logistiikka-alalle on pääsykokeet huhtikuulla.

Soitin siskoni tyttärelle. Hän on raskaana ja laskettuaika on maaliskuun kahdeksas. Sovimme että menemme hänen luokseen kyläilemään viikonloppuna. Hänellä on paino noussut 15 kiloa. Haluan nähdä tämän lasteni serkun ennen kuin hän on kahtena kappaleena.