Kävin työmatkalla ruokakaupassa ostamassa päivän eväät. Unohdin karjalanpiirakan ja pitsanpalan kassalle. Ensimmäinen hommani töissä on laittaa itselleni teetä ja syödä se tuore karjalanpiirakka. Nyt jouduin lähtemään takaisin kauppaan. Ostokseni olivat edelleen tiskillä ja sain ne itselleni.

Kauppoja tuli ihan hyvään malliin. Hartiat ovat edelleen kipeinä. Jouduin ottamaan yhden särkypillerin koska päänsärky oli alkamassa.

Soitin aamulla tyttären puolesta vakuutusyhtiölle. Nuoret saivat luvan mennä hotelliin yöksi. Heidän on itse maksettava viisi prosenttia majoituksen kustannuksista. He yöpyvät nyt tässä hotellissa. Vakuutustarkastaja on tulossa huomisaamuna arvioimaan kokonaiskustannuksia.

Luultavasti asuntoon tuodaan otsonointilaite tai kaikki tavarat kerätään konttiin ja ne otsonoidaan. Savun haju yritetään poistaa. Huomenna siis selviää tämäkin asia.

Pääsin tyttären kyydillä töistä kotiin. Tytär oli jo melkein kotona, mutta kääntyi hakemaan minut. Puhelimeni oli ollut äänettömällä, enkä ollut huomannut tyttären soittoa. Tytär oli menossa poikakaverinsa kanssa ravintolaan syömään ja sieltä sitten hotellille. Kaikessa kiireessä autoni avaimet unohtuivat tyttären takin taskuun. Auto on nyt kotipihassa, mutta ei ole avaimia. Vara-avaimet ovat missä lie.

Huomenna on tulossa Apu-lehden toimittaja valokuvaajan kanssa. En ole ehtinyt pahemmin siivoamaan. Täytyy pyytää valokuvaajaa rajaamaan kuvat tiukasti. Huomenna teen myös etätyötä. Minulla on nippu soitettavia asiakkaita ja lisää nimiä ja numeroita saan netistä. Käytössä on työnantajan puhelin. Yritän tehdä ennätykseni päivämyynneissä huomenna.