Koko viikon olen vältellyt lumitöitä, joten tänään oli totuus edessä. Huhkin töiden jälkeen yli tunnin lumitöissä pihalla. Lumi oli raskasta, lumisade oli muuttumassa vetiseksi. Maisema on nyt kuin postikortista, todella kauniin näköistä.

Poika sai lähteä ruokakauppaan hakemaan itselleen maitoa ja paahtoleipää. Kissalle piti myös hakea lisää purkkiruokaa. Pojan kaveri oli ollut meillä pelaamassa.

Töissä oli mukava päivä tänään. Kaksi 17-vuotiasta poikaa teki myyntejä ihan innolla. Touhukkuus tarttui minuunkin ja sain tehtyä kahdeksan kauppaa. Jäin viikkotavoitteesta vain yhden kaupan verran. Eilinen asiakas jolla oli se väärä kortinlukija oli tosi tyytyväinen kun soitin hänelle takaisinpäin. Kerroin että moduuli hänen vanhaan digiboksiin maksaa noin 80 euroa ja suosittelin uuden boksin ostoa. Palaamme asiaan maanantaina.

Huomenna olen menossa Vanhalle kirjastotalolle avioeron ABC-kurssille. Mukavaa tavata taas pitkästä aikaa tuttuja Helsingistä ja Turusta. Toivottavasti paikalla on paljon yleisöä ja mediaa.

Jos Elisan lasku vielä kaivertaa, niin kannattaa pyytää selvitys puheluista. Aamulehden ohjeen mukaan sen saa maksuttomasti, kun lähettää viestin ”lasku” numeroon 18505. Selvitys laskusta tulee kahden viikon sisään.

Nyt lähden ripustelemaan pyykit narulle. Mukavaa viikonloppua teille kaikille!