Nukuttiin pitkään. Aamupalan ja teen ohella luin Aamulehteä. Kirjoitukseni oli julkaistu, tosin sitä oli lyhennelty hieman. Oikeastaan se oli nyt parempi kuin alkuperäinen. Vähän harmitti että käänteinen lainaukseni Tony Halmeen tapaan oli poistettu. Tony Halme sanoo: Jumala armahtaa, minä en. Minä kirjoitin: Jumala rankaisee, minä en.

Soitin tyttärelle ja kaverilleni. Tarvitsin apua auton renkaan täyttämiseen. Läheiseltä huoltoasemalta luvattiin ”täyttökone” lainaksi, mutta sen verran painava se on etten halunnut sitä hakea jalkapatikassa. Tytär tuli neljän maissa ja haimme koneen. Sain renkaaseen ilmaa ja se taitaa pysyä renkaan sisällä. Naapurit ovat varmaan ihmetelleet, kun olen käynyt auton luona illan mittaan taskulampun kanssa useamman kerran.

Paistoin lettuja. Tytär otti niitä mukaan itselleen ja poikakaverilleen. Samalla hän vei puhtaat pyykit mennessään. Tytär oli aika väsyneen oloinen kahden yön valvomisen jälkeen. Kutsuin lettukesteihin myös kaveriani, mutta hänellä oli kiire muuton ja uuden asunnon remontin keskellä. Kiitteli, mutta kieltäytyi.

Sain jonkinmoisen siivouspuuskan tänään. Siivosin tiskipöydän alla olevan kaapin. Sieltä löytyi sekä tyhjiä että täysiä viinapulloja. Täysinäiset sisälsivät viskiä ja konjakkia. Yhden vajaan Uuzo pullon tyhjensin viemäriin, mutta kirkkaan pullon Tapio viinaa jätin kaappiin. Kertakäyttökäsineitä ja siivousrättejä löytyi ihan uskomaton määrä.

Huomenna on heti aamusta soitettava pojan opolle tai opettajalle. Yhteisvalinnan hakupaperit ovat edelleen täyttämättä. Eka toive on se logistiikka-ala. Toisena on nyt LVI-ala, mutta sen pistemäärää emme tiedä. Haussa on hieman harrastettava taktiikkaa; ensimmäiseen hakukohteeseen saa eniten lähtöpisteitä.

Kuuntelin tänään musiikkia. Siivoushommissa kuuntelin rakkauslauluja, radioaseman nimeä en kyllä muista. Sitten luin Nalle Puh kirjaa missä neuvotaan ongelmanratkaisutaitoja. Kirjaa lukiessa kuunteli Eppuja ja Loiria. Todella mukavaa istua nojatuolissa teekupposen äärellä: lukea mielenkiintoista kirjaa ja samalla kuunnella mukavaa musiikkia.

Äänestin ensimmäistä kertaa Idols-karsinnoissa ja suosikkini voitti.