Mukava päivä takana. Aamupäivällä menin kampaajalle ja tyvikasvu värjättiin sekä latvoja leikattiin. Taas pärjää näillä hiuksilla jonkin aikaa!

Kampaajan jälkeen lähdin autolla liikkeelle. Palautin kirjakerhosta tulleen kirjan asiakaspalautteena, uusin loton ja kenon. Nostin supermonivedon voiton ja osallistuin uuteen kimppaan. Hain apteekista deodoranttia ja Kotipitsasta itselleni ja pojalle pitsat.

Sitten hain tyttären. Hän laittoi taas pyykkinsä koneeseen ja lähdimme kyläreissulle. Poikkesimme matkalla lähikaupassamme. Tyttärelle piti ostaa sixpäkki kaljaa kun hän oli menossa illalla viihteelle. Viimeksi oli kuulemma ostanut kaljaa viime syksynä, joten asia ei ole ongelman asteella. Ostimme myös tuliaisiksi laskiaispullia. Totesinkin kassalle että eikö ole hyvät eväät lauantai-illaksi? Kassa pyöritteli silmiään.

400171.jpg
Kyläilimme siis siskoni tyttären luona. Tämä nuori nainen on viimeisillään raskaana ja halusin nähdä hänet kun hän on vielä yhtenä kappaleena. Perheen koirat ja kissa ottivat meidät riemulla vastaan. Kuvassa näkyy tyttäreni halaamassa vasikankokoista tanskandoggia ja takana on tämä raskaana oleva nainen. Meille esiteltiin kaikki tulevalle vauvalle varatut tavarat. Sänky, vaunut ja autoon varattu istuin. Lisäksi äitiyspakkaus ja sukulaisten tekemät vaatteet. Toivottelin onnea synnytykseen ja tapaamme varmaan seuraavaksi sairaalassa. Siskon tyttö kyllä kertoi että hän ei ehkä anna kaikkien sukulaisten tulla sairaalaan. Totesin, että meitähän ei voi estää millään!

Katselin illalla euroviisukarsintoja. Onnea vaan Hanna Pakariselle kisoihin! Hän ei ollut minun suosikkini, mutta täytyyhän häntä nyt valittuna edustajana kannustaa.