Tytär oli yön töissä. Hän soitti minulle eilen illalla yhdentoista aikaan, kun oli jäänyt työpaikallaan Ilves hotellissa lukkojen taakse. Annoin hänelle hotellin respan numeron ja joku kävi päästämässä hänet pälkähästä. Samana yönä hän hukkasi työpuhelimensa, mutta se löytyi soiton avulla siivouskärryistä. Sitä se teettää se valvominen. Tytär ei saanut eilen nukuttua päivällä kuin kolme tuntia tuon tulipalohässäkän takia.

Herättelin tyttären yhden jälkeen päivällä. Siskoni tuli miehensä kanssa meille kylään. Olivat olleet katsomassa jotakin myynnissä olevaa pakettiautoa Kaukajärvellä. Eivät olleet autoa ostaneet, koska hintapyyntö oli ollut liian kova. Kiva kun poikkesivat kylässä. Tarjosin eilen tekemääni jauhelihapitsaa heille.

Minulla on taas hartiat, tai oikeastaan vain vasenpuoli hartioista kipeänä. Olen voidellut hartiaa jäävoiteella ja kaulaliina on ollut koko päivän niskassa. Töihin on kyllä pakko lähteä huomenna. Kuukauden myynnit on saatava kasaan. Soittelin kaverilleni ja hän kertoi olevansa flunssassa. Hän on myös telemarkkinoija, eli palkka tulee tuloksen mukaan. Hän menee huomenna töihin, vaikka tänään on ollut kuumetta yli 38 astetta. Myyntitavoite on saatava kasaan: kysymyksessä on kahden ylimääräisen vapaapäivän ja neljänsadan euron saaminen. Välillä tulee mieleen, kuinka helppoa tavallisen tunti- tai kuukausipalkkalaisen on olla sairaslomalla. Tietysti arvostan sitä että aikoinaan on saatu hyvät edut palkkatyöläisille.

Tytär lainasi autoani ja meni käymään asunnollaan. On kyllä tulossa yöksi tänne. Poikakaveri on kait isällään yötä. Huomenna selviää vakuutusyhtiön korvaukset. Toivottavasti vakuutus korvaa vahingot.