Tytär on havitellut ruokapöytääni ja siihen kuuluvia tuoleja itselleen. Lupasin antaa ne hänelle. Itse olen saanut ne siskoltani muutama vuosi sitten. Otamme taas käyttöön vanhan ruokapöydän joka on ollut tyttären vanhassa huoneessa yläkerrassa. Tytär ja hänen poikakaverinsa eivät vielä tänään vieneet ruokapöytää uuteen asuntoonsa. Matkaan lähti kyllä pojan huoneessa oleva koulupöytä ja siitä tulee heille uusi tietokonepöytä. Lupasin heille myös pihavarastossa olevan Ikean nurkkahyllyn. Ostin sen varmaan kolme vuotta sitten ja se on edelleen paketissa. Hylly on puuvalmis, eli se pitää pintakäsitellä.

Tytär teki taas työhakemuksia ja kaipasi minulta mielipiteitä hakemuksiin. Ehdotin nasevia loppukaneetteja ja tytär hyväksyi ne. Hakemuksissa saa olla vähän huumoriakin, niin ne jäävät paremmin työnantajien mieleen. Toivottavasti tytär saa hyvän kesätyöpaikan. Pojan kesätyöhakemukset ovatkin vielä tekemättä. Viimeistään viikonloppuna on otettava niiden tekemiseen aikaa.

Ehdin katsomaan Koiralle koti-ohjelman, sen missä pomoni esiintyi. Taivaan tulet jäi näkemättä, koska juuri silloin tyttären poikakaveri tuli meille. Aika kului siinä tyttären ja hänen poikakaverin kanssa jutustellessa.

Meille tuli uusi työntekijä tänään. Hän myy puhelinliittymiä. Mies on aika erikoisen näköinen. Rastahiukset ja epämääräinen ulkonäkö. Mutta puheääni on hunajaa. Matala ja rauhallinen miehinen ääni myy hyvin. Hän sai heti muutaman kaupan aikaiseksi kylmiltään. Hyvin persoonallisen oloinen kaveri.