Heräsin vasta kymmenen aikaan, vapaapäivät ovat ihania. Piti kuitenkin lähteä supermoniavedon kimppaa maksamaan läheiseen lahjatavaraliikkeeseen. Auto ehti olemaan lämmityksessä vain tunnin verran. Oli kuin olisi kivirekeä vetänyt, tämä autoilu. Kävin samalla ruokakaupassa.

Tulin kotiin ja laitoin auton uudestaan lämmitykseen. Lähdin sitten naapuriin kahville. Siellä kului aikaa toista tuntia. Kotimatkalla poikkesin kaverillani ja katsoimme yhdessä missikisat. Suosikkini ei voittanut. Missiksi valittiin yllättäjä, ei ollenkaan nätimmästä päästä.

Kun ajelin kotio, ihmettelin renkaiden rahinaa. Molemmat etulokarit olivat keränneet mahtavat kököt ja ne ottivat varmasti kiinni renkaisiin. Kun pääsin kotipihaan, huomasin että kuskin puoleinen eturengas oli melkein tyhjä.

Latasin vedenkeittimen täyteen ja sen kiehuttua irrottelin kököt veden avulla etulokasuojista. Eturengas on edelleen tyhjän näköinen, mutta ei sentään ihan tyhjä. Huomenna on haettava läheiseltä huoltoasemalta ilmaa. Toivottavasti rengas ei ole aamulla tyystin tyhjä.

Hartioita jomotteli jo eilen. Mutta tänään suihkussa lävähti kipu lapaluiden väliin ihan totaalisesti. Olen lääkinnyt itseäni kipurasvalla, mutta edelleen särkee aika lailla.