Bileet oli ihan hauskat. Tarjolla oli paellaa ja patonkia. Vieraalle annettiin heti narikassa ”Köyhä ja poika”-lakki. Useilla oli se lakki koko illan päässä. Drinkkilipukkeita sai neljä kappaletta.

Kaverini kanssa kävimme aina välillä Klubin puolella. Siellä oli esiintymässä joku soulbändi.Kymmenen nuorta miestä vähissä vaatteissa. Ilman paitaa ja ilman kenkiä. Meteli oli kova.

Synttäreillä esiintyi Johanna Debreczeni, Rale Koivisto, Juha Kurvinen ja Mikko Siltala.

Tanssin siskoni miehen kanssa yhden kappaleen. Loppuillan pakoilin miestä. Yhdessä vaiheessa hän vetäisi vahingossa katki kaulassani olleen Kalevala koruni ketjun. Muuta vahinkoa ei illan mittaan tapahtunut.

Suunnittelimme kaveri kanssa kotiinlähtöä 23.30 bussilla. Sitä bussia ei tullut, joten teimme kotimatkan taksilla. Matka maksoi hieman alle 20 euroa. Poika oli vielä valveilla kun saavuin kotiin. Komensin iltapesulle ja nukkumaan. Itse suunnistin tietokoneelle ja poika olikin tehnyt minulle yllätyksen. Kun kirjauduin sisään, niin näyttöön tuli virusvaroitus. Huusin poikaa apuun ja siinä selvisi huijaus. Onnistunut juttu tosiaan. Poika meni nukkumaan ja minä jäin kirjoittelemaan.