Siihen eilen asennettuun loukkuun ei ole sitä irtokoiraa vielä saatu. Eräs Pirkanhovilla työskentelevä henkilö on vesittänyt koko homman. Hän on syöttänyt koiralle makkaranpaloja ja niinpä koiraa ei houkuttele loukussa oleva ruoka. Harmillista toimintaa. Huomenna luultavasti koiralle yritetään antaa rauhoittavaa ruuan seassa, jollei sitä ennemmin saada siihen loukkuun. Rauhoittavien kanssa saakin olla tarkkana. Vaikutus on täydellinen vasta 15 minuutin päästä. Joten koiraa on seurattava koko sen ajan. Koiran painokin on arvioitava oikein. En tiedä lähdenkö huomenna koirajahtiin, katsotaan nyt kuinka tänään tulee juhlittua.

Nukuin taas ihan kellon ympäri ja kuittailin viikolla tulleet univelat. Poika kävi suihkussa ja lähti kaverilleen. Soittelin tyttärelle. Hän oli ollut viime yön töissä ja on menossa taas yöksi töihin. Kyselin häneltä kyytiä ruokakauppaan ja veikkauksia palauttamaan. Lupasi tulla ennen kuutta ja sitten ehtisimme kauppaan.

Olen edelleen läheisen lahjatavaraliikkeen monivetokimpassa ja liike menee lauantaisin kiinni kello kuusitoista. Autoni on umpijäässä pihalla, viimeksi ajoin sillä sunnuntaina. Lähdin koiran kanssa lenkille ja poikkesin veikkausasialle samalla. Kimpasta sain viime viikolta voittoa vajaat kymmenen euroa, lotossa ja kenossa ei ollut voittoa. Uusin ne kuitenkin.

Kissalle ostin purkillisen ruokaa. Se oli saanut aamulla viimeiset rippeet viimeisestä purkista. Koko päivän se mourusi ja kiehnäsi pyytäen lisää ruokaa. Jos tytär ei ehtisikään ennen kaupan sulkeutumista tänne, niin se olisi kissan kannalta katastrofi.

Pakkasta ei ole paljon, mutta tuuli on erittäin kylmä. Koiralla oli takki päällä ulkoilureissulla. Se on tottunut takkiin hyvin ja luulen että on siitä ihan mielissään. Minä käytän hyvin harvoin lakkia, mutta nyt päässä oli kaninkarvalakki. Mukava lämmin päähine, mutta kampaus litistyi ihan lättänäksi.

Illalla olen menossa sinne kiinteistövälitystoimiston synttäreille. Sitä ennen on tarkoitus vielä poiketa tyttären kanssa kaverillani kahvilla. Hän haluaa esitellä kaikkea mitä hän shoppaili Bostonin reissulla. Ja sitä tavaraa on varmasti paljon. Kaverini on himoshoppaaja. Jossakin välissä pitäisi ehtiä myös syömään.

Kuvassa koiramme takkinsa kanssa. Muistakaa ulkoilla viikonloppuna ja pukekaa lämmintä päälle!

                                                                                     363445.jpg