Nukuin tosiaan jo paremmin, mutta kyllä aamuherääminen on vielä raskasta. Mutta toki minä siihen totun. Luulen että työaikani vakiintuu ajalle 10-16, joskus teen kyllä muutaman iltavuoronkin. Vaikka menen vasta kymmeneen niin herään jo 7.30. Haluan että minulla on aamulla kiireetön aamuhetki aamupalan ja Aamulehden kanssa.

Tänään tehtiin työsopimus, olen nyt myyntineuvottelija. Se kuulosti paremmalta kuin myyntiedustaja, sain itse valita. Sopimus on voimassa toistaiseksi ja koeaika on neljä kuukautta. Palkka määräytyy myytyjen kanavapakettien mukaan.

Myynti sujui tänään ihan huippuhyvin. Sain myytyä seitsemän pakettia. Pidin tukkimiehen kirjanpitoa ja tulos on tämä. Soittoja noin 50 kappaletta, niistä 43 ei halunnut tarjousta ja 7 halusi. Eli kyllä soitella saa ja puhua kuin Runeberg. Mutta työ on hauskaa ja asiakkaat mukavia.

Kännykkään vastataan vaikka miten kiperissä tilanteissa. Kaksi asiakasta oli tänään tikkailla pahassa paikkaa ja yksi puussa kiinnittämässä linnunpönttöä. Pari miestä oli metsässä ja yksi juoksulenkillä. Osalle korostin formuloiden näkyvyyttä ja osalle erotiikkaa. Yksi mies osti paketin, vaikka hänellä ei ole edes digiboxia. Pari miestä ”komensin” kauppaan ostamaan boxia ja soittelen heille ensi viikolla uudestaan.

Iltapäivällä poikkesin hammaslääkärillä tarkistuksessa. Kätevää muuten kun hammaslääkärin vastaanotto on samassa talossa kuin työpaikkani. Löytyi vain yksi reikä, mutta ikenet olivat huonossa kunnossa. Hammaslääkäri tekee minulle seuraavalla kerralla ientaskujen puhdistuksen, mutta oma työni on sitä tärkeämpää. Eli hampaita on harjattava säännöllisesti ja huolella. Myönsin että harjaus on jäänyt aika huonolle mallille. Varasin uuden ajan vasta helmikuulle.

Töiden jälkeen kävin syömässä Wok Wokissa. Ruoka oli melko hyvää, mutta palvelu oli sen sijaan erinomaista. Minä olisin halunnut syödä ruokani lautaselta, mutta annos tuotiin pahvirasiassa. Sellaisessa pahvitötterössä, joita näkee amerikkalaisissa elokuvissa. Kun hakevat noutoruokaa kiinalaisesta. Suttuista puuhaa syödä pahvirasiasta riisiä ja kastiketta. Ei hyvä.

Illalla kävin tyttären luona. Tyttären poikakaveri ei ollut paikalla, hän oli pelaamassa salibandyä. Remontti on edelleen kesken: asennusta vailla on astianpesukone, saunan patteri, kattovalaisimet, vaatehuoneen hyllyt, pesukone ja verhotangotkin puuttuu. Tavarat ovat pahvilaatikoissa, eikä kuulemma mitään löydy mistään. Yritin valaa voimia tyttäreen. Katsoimme yhdessä Idolseja ja nauroimme esityksille.