Kello herätti jo kymmeneltä. Hitaiden aamutoimien jälkeen sain itseni suihkuun. Olo virkistyi kummasti. Aamupalaksi söin pojan kanssa lihapiirakat, ei niin terveellistä ei.

Auto oli lämmityksessä pari tuntia ja sitten lähdin erään yhdistyksen hallituksen kokoukseen. Meillä oli hyvä kokous ja ihmiset olivat motivoituneita. Olen tyytyväinen yhdistyksemme uuteen taloudenhoitajaan. Hän tekee työn huolellisesti ja innolla. Teimme paljon suunnitelmia ja ratkaisuja.

Kokouksen jälkeen menin naapuripariskunnan luokse kahville. Tytär soitti samassa ja kyseli laittaisinko pyykit kuivumaan. Hän oli pessyt jo yhden koneellisen, mutta toinen koneellinen jäi vielä pyörimään hänen lähdettyä. Totta kai lupasin, ei kai niitä pyykkejä voi koneeseenkaan jättää. Hän kyseli myös suolan laittamisesta astianpesukoneeseen. Siitä en tiennyt mitään, mutta onneksi asia oli tuttu naapurin rouvalle. Koneeseen laitetaan tavallista tai merisuolaa noin kilo. Kone pyytää uutta suolaa noin vuoden välein. Kummallista. Meidän koneeseen ei tarvitse suolaa laittaa.

Kun pääsin kotiin, ripustelin ne pyykit kuivumaan. Jonotin jonkun aikaa tietokoneelle. Pojalla oli pelit pahasti kesken. Poika on muuten huomenna vielä pois koulusta. Kuumetta ei enää ole, mutta aikamoinen hevosyskä vaivaa vielä.

Kun pääsin koneelle, tarkistin tietysti ensin blogini. Sitten laitoin lehdistötiedotteen muutamaan radioon ja lehteen. Asia koski tämän erään yhdistyksen tulevaa toimintaa.

Tein lihamakaronilaatikkoa. Poika söi sitä innolla. Kehui että mitä enemmän syö, sitä enemmän tulee nälkä. Vein laatikon ulkoportaalle jäähtymään. Marttojen vinkin mukaan laitoin laatikon reiällisen pannunalusen päälle. Kun kylmä ilma pääsee kiertämään jäähdytettävää tuotetta kunnolla, niin jäähtyminen sujuu nopeasti. Totta se on. Jos käytössä ei ole sopivaa pannunalusta, niin riittää että kattilan tai padan alla on lusikka tai puutikku. Kunhan astian pohja ei ole suoraan tiiviisti alustaa vasten. Kokeilkaa!

Huomenna on aikainen herätys. Tavoite on se kuusi kauppaa.