Aamulla oli pakkasta 16 astetta. Iltapäivällä rautatieaseman mittari keskustassa näytti enää yhdeksää astetta, mutta kotiin päästyä katsoin että meidän kulmilla oli viisitoista astetta. Huomiseksi on luvattu –22.

Meillä on talossa rakennusvirhe. Uuden puolen keittiö laattalattialla lattialämmityksellä on OK. Samoin ”vanhan puolen” olohuone puulattialla ja vanhoilla purutäytteillä on OK. Mutta niiden välissä oleva ruokailuhuone laminaattilattialla on kylmä. Päätin että keväällä lattia aukaistaan uudestaan ja lämpöeristys laitetaan paremmaksi. Nyt pakkasen takia lisäsin mattoja lattialle ja vihanneskuivuri posottaa lisälämpöä. Lämmitin myös olohuoneen takan. Jos olen virkeä aamulla, lämmitän sen uudelleen.

Illalla meni aika kauan sähköposteja lukiessa. Tampereen kaupungin pormestari oli laittanut viestiä sihteerinsä kautta. Yhdistyksemme järjestää toukokuulla valtakunnallisen liittokokouksen ja kaupunki tarjoaa kokousporukalle illan Raatihuoneella. Hieno juttu.

Töissä oli tavallinen päivä. Pääsin tavoitteeseen, mutta vieläkin kismittää se perjantaipäivä.

Poika tinkasi vielä yhden sairaslomapäivän, eli saa olla koulusta pois vielä huomenna. Yskä on edelleen aika kovaa. Levätköön nyt sitten kunnolla. Vaadin kyllä joko koiran ulkoiluttamisen tai kissan vessan siivoamisen. Poika valitsi koiran ulkoiluttamisen ;-)