Nukuin kuin tukki päivällä yhteen asti. Univelat tuli kuitattua korkojen kanssa. Tytär kävi visiitillä, suihkussa ja kahvilla. Käytti myös koiramme lenkillä. Koiralle laitettiin ulkoilupuku päälle, koska pakkasta oli jo jonkun verran. Tytär oli menossa illalla poikakaverinsa kanssa elokuviin katsomaan Rocky Balboa elokuvaa.

Laitoin auton lämmitykseen pariksi tunniksi. Autolla oli ajettu viimeksi keskiviikkona. Lumi ja pakkanen oli tehnyt tehtävänsä. Auto oli kuin Siperiassa oleillut. Kävin tarkistuttamassa lottoni ja kenon. Kenossa ei voittoa, mutta lotossa oli ollut viisi oikein. Voitin 44, 30 euroa. Monivedon porukkaosuuden uusin, edellisellä kierroksella ei tullut voittoa. Ostin Ässäarvan ja voitin sillä 3,50 euroa eli uuden arvan.

Hain ruokakaupasta täydennystä. Tein pojalle ja itselleni nakkikastiketta ja keitin perunoita. Olen onnistunut ostamaan jo pari viimeistä kertaa keitettäessä hajoavia perunoita. Täytyypä olla tarkempi ensi kerralla ostopuuhissa. Perunoiden kuoriminen oli hankalaa, kun ne hajosivat totaalisesti.

Pakkanen kiristyy ja sähkölämmitys ei pysy perässä. Termostaatit toimivat viiveellä ja luultavasti huomenna meillä on tarpeeksi lämmintä. Poltin roskia takassa ja näin esilämmitin piippua. Haen vielä tänään puita pihavarastosta sisälle lämpiämään. Keksin hyvän lämmityskeinon: kasviskuivuri posottaa lämpöä pirttiin.

Pojalla on jo melkein normaalilämpö. Jos huominen päivä on kuumeeton, hän pääsee kouluun maanantaina. Yskä on vielä aika kova. Poika puhuu vain kuiskaamalla, ja siitähän ei ole mitään haittaa.

Laitoin uudet petivaatteet pojalle ja itselleni. Poika olikin hikoillut kuumeessa petivaatteensa ihan hikisiksi ja nyt oli oiva aika vaihtaa ne. Pyykkikone on nyt pyörimässä.

Mitään ihmeellistä piristystä en keksinyt tälle päivälle. Laitoin pihalle lyhdyn palamaan ihan vain huvin vuoksi. Päivä oli kyllä ihan kiva lasten kanssa. Kissan kanssa leikkiessä meni myös paljon aikaa, ja sehän oli vaan hyvä. Luin myös Nalle Puhin johtamistaitokirjaa.